Welkomstbonus ontvangen

Regelmatig open ik de de bank app op mijn telefoon om de diverse geldstromen in de gaten te houden. Met regelmatig bedoel ik niet 1 keer per week of per maand, maar soms meerdere malen per dag. Als er dan een bijzondere activiteit is, dan merk ik dat ook meteen op. Het geeft mij een goed gevoel om dit op deze manier bij te houden naast dat ik het maandelijks in mijn administratie verwerk. Ondanks dat ik het zo goed in de gaten houd blijft er af en toe ruimte over voor verrassingen. Zo ook vandaag.

Zonder dat ik het al verwacht had stond er namelijk €150 op de rekening bijgeschreven. Deze €150 kregen we van onze huidige energieleverancier. Het betreft de welkomstbonus. Ik wist wel dat deze op een gegeven moment zou komen, maar had deze eigenlijk pas in februari verwacht tegelijk met de eindejaarafrekening. We zijn echter in november 2018 al overgestapt via Gaslicht.com en blijkbaar keert Energiedirect de welkomstbonus uit een jaar na tekenen van het contract.

De welkomstbonus heb ik direct doorgestuurd naar onze spaarrekening waardoor deze alvast gereserveerd staat. In februari ontvangen wij namelijk onze eindejaarafrekening en mochten we tegen die tijd bij moeten betalen, dan hebben we dat geld in elk geval klaar staan.

Wanneer heb jij voor het laatst een welkomstbonus ontvangen van je energieleverancier?

Tagged , ,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.