Verrassing bij de kassa

Sinds V weer mag sporten na haar zwangerschap is ze weer flink aan de slag gegaan met hardlopen. Voor de zwangerschap was ze hier erg actief in en tijdens de zwangerschap miste ze het heel erg. Zelf had ik twee jaar geleden voor het laatst hardgelopen. Toen deed ik het sporadisch eens een keer. Vroeger, toen ik nog regelmatig hard liep had ik er eigenlijk best wel plezier in. Helaas is het toen in een vergeet hoekje gekomen bij mij. Deels doordat mijn outfit gewoon oud was en vervangen moest worden, maar ook omdat ik er gewoon niet meer aan toe kwam vond ik.

Maar dan begint het zo af en toe toch weer te kriebelen. En sja… Sporten is gewoon heel erg goed voor je en racefietsen vind ik te gevaarlijk in het donker. Dus dan is hardlopen voor mij weer ideaal. Zo heb ik vorige week al nieuwe schoenen aan laten meten. Ik moest echter ook echt een nieuwe broek. De rest kan er nog wel mee door.

Op pad

Mijn hardloopschoenen heb ik in een Run2Day winkel gekocht. Daar helpen ze erg goed en maken een analyse van je houding. Daarbij controleren ze welke schoenen bij jou passen. Dit beperkt de kans op blessures. Uiteraard zal mijn schoen iets duurder zijn, maar dat is het mij meer dan waard.

Voor een broek ligt het voor mij toch wat anders. Daarbij is geen advies nodig wat mij betreft en hoef ik dus niet in de dure sportwinkel iets te kopen. Daarom vandaag op pad naar een wat goedkopere winkel. De Intersport outletstore bij ons in de buurt. We hadden al snel een mooie broek gevonden á €45. In de normale winkel kost exact ditzelfde exemplaar zo €80 terwijl de goedkoopste webwinkel er nog altijd €55 voor vraagt. Dat is toch een mooie besparing.

Het gaat hier vast en zeker om een wat ouder model die niet meer helemaal in de mode is, maar ja. Dat boeit mij helemaal niet.

Verrassing

En dan kom je bij de kassa om af te rekenen. En dan mag je ineens €22,50 afrekenen. De prijs dus nog eens door de helft. Het verbaasde mij en ik wilde er eerst iets van zeggen, maar ik dacht… Prima!

Later keek ik op de bon, en jawel hoor. Inderdaad nog verder in de aanbieding. Het levert mij een broek voor de helft van de helft op terwijl het een prima broek van een goed merk is.

Heb jij wel eens van dit soort verrassingen aan de kassa?

Tagged , , ,

6 thoughts on “Verrassing bij de kassa

  1. Ja gisteren toevallig. Man kocht drie overhemden en toen we gingen afrekenen, vertelde de verkoper dat vanaf maandag het 3e overhemd gratis was, maar dat hij de korting alvast gaf. Het scheelde toch EUR 69,00. Heel fijn.

    1. Wauw, dat is ook wel een mooie besparing zonder dat je er op rekent. Ik moet wel zeggen dat het een mooi genereus gebaar is van de verkoper. Hij had het niet hoeven doen natuurlijk. Netjes dus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.