T-Mobile mobiel en vast combineren

T-Mobile thuis en mobiel combineren

Sinds wij in ons huidige huis wonen beschikken wij over een zogenaamde FTTH verbinding. FTTH staat voor Fiber To The Home wat zoveel betekend dat wij een glasvezel aansluiting hebben. Destijds had een zoektocht uitgewezen dat een glasvezel verbinding via Vodafone het voordeligst uit zou pakken voor ons. Medio 2016 heeft Vodafone hun vaste aansluitingen tak echter moeten verkopen van de ACM vanwege het feit dat ze gingen fuseren met Ziggo. T-Mobile heeft die tak toen overgenomen en sinds die tijd zijn wij klant bij hen. In eerste instantie hadden wij een Thuis – alles in 1 abonnement, maar sinds augustus 2017 hebben wij alleen maar een Glasvezel Internet 50 mbps abonnement. (affiliate links)

Mobiel

Voordat we een Thuis – alles in 1 abonnement bij Vodafone afgesloten hadden, was ik al klant bij Vodafone met een mobiel abonnement. Toen we eenmaal ook voor de vaste lijn klant waren bij Vodafone kwamen ze met combideals. Zo kregen we gratis extra zenderpakketten en kreeg ik 3GB extra data voor mobiel internet. Toen T-Mobile het klantenbestand overnam mochten we deze voordelen behouden. Extra voordelen kwamen er overigens niet. Ook niet voor V die al sinds jaar en dag een mobiel abonnement heeft bij T-Mobile.

Voordeel

Tot van de week. Toen las ik dit bericht op tweakers.net. Vanaf heden is er dus ook combinatie voordeel als je meerdere abonnementen hebt van T-Mobile op 1 woonadres. Op de website van T-Mobile is een pagina beschikbaar die duidelijk maakt hoe je van de klantvoordelen kan profiteren. Voor ons komt het er op neer dat V 2GB extra data ontvangt voor het mobiele abonnement, en dat we voor onze vaste internetaansluiting een dubbele snelheid krijgen. En dat alles zonder extra kosten. Kleine moeite om te regelen, en toch wat extra’s.

Tagged , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.