SiteGround hosting

Elke website die op Internet staat heeft een plekje nodig. Een stukje opslag vanwaar het bereikbaar is. Er bestaan speciale bedrijven die hier goede service voor verlenen. Zogenaamde hostingproviders.

Mijn blog die heeft een plekje gevonden op de servers van SiteGround. SiteGround bied goede webhosting aan voor sites die op WordPress gebaseerd zijn, maar ook Drupal en Joomla! worden zeer goed ondersteund.

Enkele voordelen van SiteGround zijn de zeer goede support die 24/7 bereikbaar is, ze hebben servers over de hele wereld en er is een goede technische hulp beschikbaar. Ze zijn telefonisch bereikbaar of per e-mail, maar wat nog veruit het makkelijkste is is de chat die beschikbaar is. Zelf heb ik hier al een paar keer gebruik van gemaakt en elke keer werd ik netjes en vooral ook snel geholpen. De problemen waren snel verholpen waardoor de site optimaal bereikbaar blijft.

Buiten dit zijn er veel verschillende tutorials beschikbaar en bestaat er zelfs de service dat de beheerders van SiteGround jouw CMS installeren.

Door al deze voordelen is SiteGround meermaals verkozen tot beste hosting provider voor WordPress sites. Uit de statistieken blijkt verder dat ze de snelste sites opleveren en uitermate veilig zijn.

 

De uptime van de servers en dus van de website is snel te achterhalen via website van SiteGround.

 

 

 

 

 

 

 

De 3 hoofdredenen om voor SiteGround te kiezen zijn dan ook de volgende.

 

 

 

 

 

Via sommige links die op deze pagina staan krijgen wij een kleine verwijzingsvergoeding.