Pakjesavond gaat ook aan ons niet voorbij

The Snowball - Warren Buffett and the business of lifePakjesavond. Voor ons een rustige avond zonder afspraken. Een avond als zovelen eigenlijk. Hoewel… We kregen beide eerder vrij van het werk. Zo waren we zo’n anderhalf uur eerder thuis dan normaal wat betekende dat we weer eens voor het donker thuis waren.

Pakjesavond werd bij ons in de familie afgelopen zondag al gevierd. Er waren lootjes getrokken en als regel was meegegeven dat we € 20 per persoon aan cadeaus zouden uitgeven. Het lootjes trekken werd via een website geregeld en hier kon je ook je verlanglijstje op kwijt. Op mijn verlanglijstje prijkten een tweetal boeken en wat BBQ gereedschap.

Sinterklaas had goed naar mijn verlanglijstje gekeken en mij een boek van 816 pagina’s cadeau gedaan. Tegenover de familie was het uiteraard maar een saai cadeau en werd het al snel ondergesneeuwd door de andere cadeau’s zoals een gezelschapsspel en goede keukenmessen. Hierdoor verwierf het verder ook geen aandacht en kreeg ik er geen (lastige) vragen over waarom ik voor een dergelijk boek gekozen had. Zelf ben ik erg blij met het boek. Het stond al langere tijd op mijn wensenlijst om te lezen. Hopelijk kan ik onze persoonlijke financiën hier weer verder mee verfijnen en nog slimmer worden op dit vlak.

Uiteindelijk was dit mijn enige cadeau uit de grote berg aan pakjes. De berg bestond voornamelijk uit pakjes voor de kinderen in de familie. Drie in totaal waarvan de oudste (3 jaar) toch wel het beste bedeeld was. Voor haar was het een waar feest en ze wist van gekkigheid niet wat ze nou allemaal gekregen had. Het mooiste wat ze gekregen had was een pakketje met allerlei stickers van haar favoriete Disney figuur. Hoe makkelijk kan je een kind blij maken… Heerlijk.

De komende tijd zal ik een start maken in mijn nieuwe aanwinst en zal ik mijn bevindingen zeker delen in een toekomstig blogpost.

Hoe vier jij Pakjesavond en wat stond er op jouw verlanglijstje?

Tagged , , ,

2 thoughts on “Pakjesavond gaat ook aan ons niet voorbij

  1. De eerste pagina’s zijn inmiddels gelezen. Begint goed moet ik zeggen. En qua gewicht vind ik het wel meevallen, maar het formaat daar en tegen 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.