Nu is het moment – Black Friday deal

Holiday season

Holiday season is weer in aantocht. Voor de Amerikanen betekend dat Thanksgiving aanstaande is. Het feest waarop traditiegetrouw kalkoenen op de tafel verschijnen en als toetje pecannotentaart gegeten wordt. Thanksgiving valt altijd op de 4de donderdag van november. De Amerikanen hebben dan ook een lang weekend aangezien in veel staten de vrijdag na Thanksgiving een feestdag is. Veel mensen zijn dus vrij en gebruiken deze vrije tijd om de eerste inkopen te gaan doen voor ‘the holiday season’.

Black friday

Verschillende retailers spelen op deze koopdrift in met extra openingsuren. Soms zelfs nachtelijke uren. Hierbij zijn er promotionele acties voor deze dag en sinds de laatste jaren zelfs voor het hele weekend inclusief de maandag na Thanksgiving, de zogenaamde cyber monday. In het lange weekend wordt tot wel 50.9 miljard Dollar uitgegeven. Veruit de drukste periode van het jaar met hoge omzetten.

Sinds een paar jaar wordt er in Nederland ook steeds meer aandacht besteed aan black friday. Winkels als Mediamarkt en Bol.com hebben steeds meer acties op deze vrijdag en het bijbehorende weekend. Kortingen kunnen oplopen tot wel 80% en zijn geldig op vaak zelfs de nieuwste producten.

Web Hosting

SiteGround Web Hosting

Webhosting providers doen uiteraard ook mee en proberen zo nieuwe klanten te krijgen. Zo ook onze web hosting provider SiteGround. (affiliate link) Als je tijdens black friday via deze link of bovenstaande banner een hosting pakket neemt bij SiteGround, dan krijgen wij hierop een kleine vergoeding en krijg jij 70% korting op de normale prijs. Een goede deal voor ons beide dus.

Maar waarom zou je juist voor SiteGround kiezen? Ik zal hier een paar redenen noemen.

  • Jouw huidige website wordt gratis overgezet naar SiteGround door de medewerkers van SiteGround. Ze hebben hier zeer veel ervaring mee en doen dit zo’n 3000 keer per maand voor nieuwe klanten.
  • Altijd de ‘hottest speed technologies’. SiteGround is weg van nieuwe technieken. Of dit nou de nieuwste hardware is, de meest geavanceerde software of de beste netwerk architectuur, SiteGround zal de eerste zijn die dit implementeert. Zo is er voor elk abonnement de beschikking over SSD opslag voor wel 1000x meer input/output operations in vergelijking tot conventionele opslag.
  • Hele goede WordPress hosting. SiteGround is één van de beste website hosters voor WordPress websites. Ze zijn gemaakt voor snelheid, gebouwd voor veiligheid en bewerkt voor WordPress. Zo heeft SiteGround al meerdere awards gewonnen
  • WordPress plugin voor optimalisatie. SiteGround heeft hun eigen WordPress plugin gemaakt voor optimalisatie van de installatie. Deze plugin helpt erbij om de site sneller te maken door statische content uit de cache te laden.

Verder is de uptime uitermate goed. Zelf heb ik sinds juli een pakket afgesloten bij SiteGround. Sinds die tijd is er nog geen enkele downtime geweest. De servers zijn zeer stabiel en snel en de 24/7 (WordPress) support werkt ook goed. Zelf heb ik hier twee keer gebruik van gemaakt. De tickets waren binnen de kortste keren opgepakt en verholpen.

Voor het geld hoef je het uiteindelijk ook niet te laten. Zeker niet tijdens de black friday sale.
Web Hosting

Tagged , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.