New born

Hoe wij onze roze wolk ervarenAls je zelf in het schuitje zit lijkt ineens iedereen in hetzelfde schuitje te zitten. Iedereen in je omgeving lijkt ineens bezig te zijn met hetzelfde. Iedereen lijkt op de spreekwoordelijke roze wolk te zitten.

Zo is dat ook bij ons. Dus ja, inderdaad mensen. Wij verwachten onze eerste kleine. Best wel spannend allemaal, maar we beleven het als een mooie tijd.

Aanpassingen in huis

Zo is de babykamer eigenlijk al zo goed als klaar. In mijn maandelijkse update van april melddeย ik al dat we flink wat uitgaven hadden aan nieuwe meubels. Dat waren dus al meubeltjes die onmisbaar zijn voor een babykamer. We zijn hierbij gesponsord door onze ouders waardoor we voor een kleine aanvulling nieuwe meubels en een nieuwe kinderwagen hebben kunnen kopen. De babykamer was al voorzien van een prima vloer en een verse schilderbeurt heeft het compleet gemaakt. De belabberde savings rate van vorige maand is dus te verklaren door de mooie nieuwe babykamer meubels.

Voorbereidingen

V is al druk bezig met voorbereidingen treffen voor de komst van de kleine. Zo worden er kleertjes in elkaar genaaid, worden er boeken en tijdschriften gelezen en wordt er gewerkt aan aankleding van de kamer. Want ja, komende zomer wordt de baby al verwacht.

We zijn niet getrouwd en hebben geen geregistreerd partnerschap dus zijn we al bij de gemeente geweest om ouderlijk gezag te regelen voor mij. We zijn al bezig met het uitzoeken van het kinderdagverblijf en is de kraamzorg al ingelicht. Naast de roze wolk waar we nu op verkeren zijn we dus ook vooral erg druk met van alles en nog wat regelen. Nooit gedacht dat het zo’n drukke tijd zou zijn.

Tagged , , ,

18 thoughts on “New born

    1. Dankjewel. En ik vrees er ook voor ja. De +40% per jaar zal vast niet meer gehaald kunnen worden. Maar goed, bewuste keuzes mogen gevolgen hebben ๐Ÿ™‚