Nettowaarde down the drain

Huh, onze nettowaarde down the drain? Jup, dat lees je goed. Wij hebben een stevige uitgave gedaan. Een uitgave die niets oplevert voor onze nettowaarde. We worden er namelijk niet rijker door. Het kost juist heel veel geld. Veel geld om te kopen, maar zeker ook een aardige duit om te hebben. Het geeft wel veel vrijheid. Dat dan weer wel. En ik denk zelfs dat we onszelf er een beetje HOT door zullen gaan voelen. We worden namelijk nu al erg blij van de aankoop en het bied ons ook nog eens mooie mogelijkheden. En de tijd van de T uit HOT dan? Nou, dat zal ik zeggen. We zullen met onze aanschaf mooie tijden gaan beleven en dat geeft een rijk gevoel.

Wij hebben namelijk een heuze camper gekocht. Zo’n tiny house op wielen. Zo noemde onze buurman het althans. Wij noemen het voorlopig maar onze camper of ons huisje op wielen. Het gaat om een camper van dik 6 meter lang en dik 3 meter hoog. Een echte dus. Alles zit er op en eraan. Een vast tweepersoons bed voor ons. Een vast bed voor B en zelfs een vast bed voor als er ooit nog eens een tweede B mocht komen. Ondanks die vaste bedden voor 4 personen is er nog ruimte voor een zitje welke ook nog eens omgebouwd kan worden naar (een smal) tweepersoonsbed. Uiteraard hebben we een keukentje en een badkamer en veel, heel veel opbergruimte.

Nu hebben we uiteraard geen nieuwe camper gekocht, maar een camper uit de vorige eeuw. Eentje van uit het tijdperk dat V en ik op de basisschool zaten. Een camper welke nu als oldtimer door het leven mag. Het is een mooi, net exemplaar, maar om het naar onze wens te maken moet er toch nog best wel veel gebeuren. Schilderen, nieuwe gordijntjes en stofjes en de badkamer moet aangepakt worden. Maar jeetje, wat vinden we het leuk.

Vooralsnog gaan we er niet te veel aan doen aangezien we nog niet goed weten wat we willen. Binnenkort zullen we er eerst een weekje mee weggaan zodat we kunnen ontdekken wat we precies willen. Aan de hand daarvan zullen we een plan gaan opstellen hoe we dingen gaan aanpakken.

In de nieuwe maand zal ik, zoals ik altijd doe, een overzichtje maken van de nieuwe nettowaarde. Daarbij zal opvallen dat de nettowaarde inderdaad een flinke klap heeft gehad. Want ik tel geen materiële zaken mee bij onze nettowaarde. Ook zal ik een te verwachten kostenoverzichtje maken van het hebben van een camper.

Tagged , ,

8 thoughts on “Nettowaarde down the drain

  1. Dat is inderdaad een behoorlijk grote – figuurlijk en letterlijk – uitgave. Maar wel ontzettend gaaf! Ik ben benieuwd hoe jullie eerste weekje weg ermee gaat bevallen. Dat jullie er maar veel veilige en mooie reizen mee mogen gaan maken!

  2. Gefeliciteerd met jullie aankoop dat gaat jullie zeker veel plezier en gevoel voor HOT opleveren.
    Ik kan trouwens jullie bericht bijna letterlijk overnemen, in ieder geval het eerste deel.. We hoeven alleen het woordje camper door caravan te vervangen…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.