Lente kriebels of winterdip

Het is even stil geweest op deze blog. De afgelopen week heb ik geen geschikt moment kunnen vinden om een blog te plaatsen. Toen het eindelijk weekend was, was het tijd om weer eens wat te klussen en schoon te maken. Naast de boodschappen doen we het schoonmaken altijd op zaterdag. Zaterdagavond hadden we met vrienden afgesproken om een hapje te gaan eten wat erg gezellig was. Daarna helaas ook geen tijd meer kunnen vrij maken voor een nieuwe blog en toen was het alweer zondag.

In eerste instantie zat ik op de bank naar de olympische spelen te kijken. De zon scheen lekker in mijn gezicht wat mij deed besluiten om naar buiten te gaan. Het bleek aangenaam te zijn buiten wat mij er toe deed besluiten om een paar kussens in de lounge bank te leggen. Ruim een uur heb ik van de zon liggen genieten. Het Vitamine D niveau is weer wat op peil gebracht 🙂 Aangezien het zulk lekker weer was heb ik de racefiets er weer een keer bij gepakt en zo’n 30 kilometer gefietst. De eerste rit van het jaar. Het ging eigenlijk best lekker, maar toen ik terug was en onder de douche stond kon ik het maar niet warm krijgen. Ook na het douchen had ik het nog wat koud, maar gelukkig ging het snel weg. Wel was ik ontzettend moe.

Naar mijn idee had ik niet teveel gegeven. Een bescheiden 25km/h is nou ook weer niet bloed snel. Echter naar mate de middag vorderde werd ik steeds vermoeider. Uiteindelijk zo moe dat ik op de bank onder een kleedje ben gaan liggen. Avondeten had ik geen zin in en uiteindelijk kwam alles er ’s avonds uit. Dit luchtte gelukkig erg op en maandag ben ik weer gaan werken. Dit ging gelukkig prima hoewel het mij wel veel energie kostte. Hierdoor lag ik gisteren vroeg in bed.

Door de extra rust en goede zorgen van V voel ik me inmiddels weer de oude. Of dit nou het griepvirus geweest is of iets anders zal ik niet achter komen. Ik houd het er maar op dat het allemaal uiteindelijk mee viel en ik de dans goed ontspring.

Het voordeel dat ik wel ben gaan werken is dat de twee dagen extra verlof door het niet ziek zijn nog niet afgenomen worden. Hopelijk blijft dat de rest van het jaar ook zo. Is er bij jouw werkgever ook een dergelijke regeling dat als je een jaar lang niet ziek bent hier een vergoeding tegenover staat?

Tagged , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.