Gratis verzendkosten bij bol.com

Container bootJe kent het wel. Je wilt heel graag een boek kopen bij die grote blauwe meneer en hebt geen zin om verzendkosten te betalen, maar het boek kost slechts €14,95 zoals dit boek van Gerhard Hormann. Bij bol.com moet je dan toch echt €2,49 verzendkosten betalen.

Maar ja, je wilt niet voor niets een boek over een vrij leven kopen. Daarbij is het juist de bedoeling dat je geen overbodige uitgaven hebt. Zo is het dus eigenlijk ook met die verzendkosten. Je zou natuurlijk andere dingen bij bol.com kunnen kopen om toch onder die verzendkosten uit te komen. Maar je weet zelf ook, daar heb je nu niets aan. Er is een betere manier om er toch onderuit te komen.

Geef (jezelf) een cadeau

Soms is het erg leuk om jezelf iets cadeau te doen. Of iemand anders die misschien bijna jarig is of gewoon zomaar. Als je een cadeaubon van bijvoorbeeld €10 koopt, dan geef je samen met dat boek meer dan €20 uit en komen de verzendkosten te vervallen. Dat scheelt dan toch weer een biertje in de kroeg. En laten we eerlijk zijn, je gaat sowieso ooit wel weer iets kopen bij bol.com. Ze verkopen tegenwoordig echt alles, dus zit er zeker iets bij wat je nodig hebt. Al is het maar iets voor het huishouden. Bij die volgende aankoop kan je dan de eerder aangeschafte cadeaubon weer verzilveren.

Zou jij dit de volgende keer ook zo aanpakken?

Tagged , , ,

5 thoughts on “Gratis verzendkosten bij bol.com

  1. Ook wel eens gedaan ja. Het jammere er aan was dat de cadeaubon in een enorme envelop los van de echte bestelling werd geleverd. Als ik het me goed herinner nog op een andere dag ook. De bon was ook nog eens als brievenbuspakje gefrankeerd. Voor Bol en het milieu vrij hoge kosten zou je denken.

    Andere tip voor als een boek of iets anders 19,99 kost is om een e-book van een cent bij te bestellen. Dan zijn de verzendkosten ook gratis.

    1. Hmm, dat lijkt inderdaad een dure onderneming geweest te zijn voor bol.com. Hier kwam het gewoon netjes aan in één pakket. Die tip van een e-book van 1 cent is top. Ik had geen idee dat ze zulke goedkope e-books hebben. Dankjewel.

  2. Haha deze truc hebben wij ook wel eens gebruikt. Al moet ik eerlijk zijn dat we nu meer fan zijn van e-books (scheelt papier, co2 uitstoot voor verzending en opslagruimte..), daarbij spelen die verzendkosten gelukkig geen rol.

    Die tip van die 1 cent e-books is wel erg handig, ga ik onthouden, thanks!

    1. Zelf ben ik geen e-book lezer. Wellicht gaat dat veranderen door deze tip, maar dan lijkt het mij ook nog wel handig om een e-reader te hebben. En die cadeaubon kon gelukkig gewoon mee met hetgeen we toch al bestelden. Geen extra co2 uitstoot daardoor dus. Voor wat betreft het papiergebruik ga ik er gemakshalve even vanuit dat bol.com dit toch wel op orde heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.