EindhovenCon – FIRE meetup (1)

AH Trein Dagkaart Dag Dal VrijMorgen is het zover. Mijn eerste aanwezigheid bij de Belgium/Netherlands FIRE meetup. Ik heb er zin in. Mijn goedkope treinkaart is al aangeschaft bij de AH. Morgenochtend nog snel even de lunch kopen en ik ben er klaar voor. Ik ben benieuwd naar de andere deelnemers aan deze meetup. Naar de andere bloggers en hun (offline) verhalen, maar ook naar de aanwezigen zonder blog. Hopelijk kan ik van hen nog het een en ander leren als het gaat om bloggen, maar ook vooral over zaken omtrent het hele FIRE gebeuren.

Verder werd ik vandaag door mijn schoonmoeder gewezen op deze link. Deze wilde ik graag met jullie delen. Het is niet dat ze weet dat ik een blog heb, maar ze kent mijn ambitie van eerder stoppen met werken wel.

Tagged ,

2 thoughts on “EindhovenCon – FIRE meetup (1)

    1. Hoi Mark. FIRE heeft uiteraard niets met vuur te maken. Waarschijnlijk kreeg je daar veel hits op. FIRE staat in dit geval voor Financial Independence, Retire Early!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.