De blogversary vergeten, alweer twee jaar

Ik ben het glashard vergeten en jullie hebben mij er helaas ook niet op geattendeerd. Deze blog bestaat inmiddels al ruim 2 jaar. Om precies te zijn is het alweer twee jaar, drie weken en één dag. Op 12 juli 2017 verscheen namelijk het eerste bericht op deze blog. Sinds die tijd zijn er, inclusief dit bericht, 149 berichten verschenen over verscheidene onderwerpen. Eén blogbericht is zelfs opgepakt door Google waardoor er ineens wel erg veel mensen op de blog kwamen, voor mijn doen veel althans.

Elke maand zie ik nog groei in de bezoekerscijfers. Na twee jaar vind ik het nog altijd erg leuk om te doen en het heeft mij leuke dingen opgeleverd. Zo heb ik de meeste andere Nerderlandse FIRE-bloggers in real life ontmoet en ben ik met een enkeling van hen zelfs meerdere sportieve uitdagingen aangegaan. Met Chris van ThePursuitOfHOT ben ik eens 30km wezen wandelen en met CheesyFinance heb ik meerdere malen een tourtocht op de racefiets gedaan.

In de laatste twee jaar heeft het mij dus mooie dingen gebracht en ik hoop dat dit in de komende jaren niet anders zal zijn. Ik blijf daarom voorlopig dus ook nog lekker door gaan met bloggen en hoop dat jullie nog vaak langs zullen komen om mijn schrijfsels te komen lezen. Bedankt voor de afgelopen twee jaar en tot de volgende jaren.

Tagged , , , ,

4 thoughts on “De blogversary vergeten, alweer twee jaar

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.