(Blog)rust

De Spaanse zonHet is even rustig geweest op deze blog. Een goede 10 dagen zonder nieuw leesvoer. Dit is iets wat ik zelf eigenlijk liever niet laat gebeuren, maar soms lopen dingen nou eenmaal zo en wil en kan je daar weinig aan veranderen. De reden dat het nu zo gelopen is heeft gelukkig geen vervelende reden. Door de foto krijg je vast al wel een idee wat er gaande was.

We zijn er samen een weekje tussenuit geweest. Aangezien we het tot de lente eigenlijk te lang vonden duren zijn we de Spaanse zon maar op wezen zoeken. Voor mezelf heb ik toen besloten dat ik geen enkel moment aan mijn blog zou werken of anderen blogs die ik normaal gesproken volg te lezen. Op mijn telefoon heb ik de app Bloglovin geïnstalleerd staan waarop ik ook een aantal blogs volg. Zelfs die app heb ik geen een keer opgestart. Dit zijn bewuste keuzes geweest aangezien we beide echt even tot rust wilden komen. Daarbij hoorde voor mij op dat moment ook zo min mogelijk online zijn. Kortom, we hebben de Nederlandse boel enorm de boel gelaten en hebben onszelf lekker opgeladen.

We hadden de week vrij al een tijdje geleden ingepland, maar hadden tot 2 weken terug eigenlijk geen idee waar we heen wilden. Ook hadden we beiden geen idee wat we nou eigenlijk wilden doen in onze vakantie. Wilden we op wintersport of juist liever naar de zon? Zelfs dat konden we niet echt met zekerheid zeggen tegen elkaar. Mijn persoonlijke voorkeur ging uit naar een warme zon bestemming. V heeft echter een lichte afkeur van vliegen en zou het liefst helemaal niet vliegen, maar als het dan toch zou moeten liefst niet langer dan 2 uur. Dat betekent dan automatisch dat de echte zonbestemmingen meteen afvallen en je op goed geluk dichter bij huis iets moet zoeken.

Met veel mitsen en maren hebben we een plek gevonden waar het doorgaans zo’n 15-18 graden is in maart en op goed geluk hebben we tickets bij de KLM geboekt. Een hotel was snel gevonden via Agoda. Dan dus maar hopen op goed weer. En dan hoor je ineens twee weken van te voren dat de Russische Beer eraan komt. Dat beloofde weinig goeds. Het geluk was echter aan onze zijde en enkele dagen voordat wij zouden arriveren ging de temperatuur al omhoog en richting einde van onze vakantie zou het maar zo 23 graden kunnen worden.

En jawel hoor. We hebben zelfs nog een korte broek ingepakt en zijn gegaan. Er zijn zelfs meerdere dagen geweest dat we op het strand konden liggen. Bij thuiskomst viel het gelijk op dat we goed weer gehad hadden aangezien we toch wel bruin geworden zijn volgens familie/collega’s.

Al met al zijn wij weer lekker opgeladen en kunnen wij er weer even tegenaan. Ga jij binnenkort nog even ertussenuit?

Tagged , ,

7 thoughts on “(Blog)rust

    1. I’m not sure exactly why but this weblog is loading very slow for me. Is anyone else having this problem or is it a problem on my end? I’ll check back later and see if the problem still exists. eabafefeeecd

    1. Dankjewel! Dat weekje vrij wat Joost gepland heeft kan je eigenlijk bijna geen vrij noemen nee 🙂 Maar toch ook wel lekker om voor jezelf bezig te zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.