Bloggers Meetup Utrecht

Eind deze maand is het weer zover. Er is weer een FIRE bloggers meetup. Bij de vorige meetup kon ik niet aanwezig zijn, maar bij de komende meetup in Utrecht zal ik er wel bij zijn. Net zoals voor de FIRE meetup in Eindhoven vorig jaar, heb ik ook voor deze keer weer een Trein dagkaart gekocht. Dit keer kon ik deze voor €15,99 ophalen bij de Kruidvat. Een losse reis kost bij een retour voor mij normaal gesproken al ruim €20, dus de eerste besparing is alweer gemaakt.

Trein dagkaart van de KruidvatNu kom ik er zojuist ook achter dat er met deze aanbieding ook 5 gratis fotoafdrukken gemaakt kunnen worden bij de Kruidvat. Nu maken wij de laatste paar weken best wel veel foto’s. Vast en zeker dat er een paar leuke foto’s zijn die we willen laten afdrukken. Dus dat komt ook wel van pas. Toen ik afgelopen maandag de folders aan het doorspitten was kwam ik ook een leaflet van de Kruidvat tegen. Hierin stond dat er vandaag een extra koopavond was. In deze leaflet zaten ook twee 20% kortingzegels op een zelf uit te kiezen artikel. Er waren verder geen actievoorwaarden die belemmeringen oplegde. Dus korting op korting mocht ook gewoon. Dat kwam dus goed uit. We hebben nu wel eens luiers nodig die al in de aanbieding waren bij de Kruidvat en misschien nog wel mooier… We hebben ook 20% extra korting geregeld op de NS trein dagkaart. Uiteindelijk betaal ik voor mijn rit naar Utrecht eind deze maand dus slechts €12,79 en dan krijg ik ook nog 5 gratis foto’s toe die ik mag afdrukken. In eerste instantie deden ze in de winkel wel wat moeilijk en zeiden ze dat het niet kon, maar er waren verder geen duidelijke voorwaarden en ze hebben het toch goedgekeurd. Maak jij wel eens gebruik van dergelijke aanbiedingen?

Tagged , , ,

5 thoughts on “Bloggers Meetup Utrecht

  1. Leuk dat je volgende week zaterdag ook komt! Eindhoven roept goede herinneringen op.

    Vooral mijn vrouw Martina speurt regelmatig naar aanbiedingen. Zelf geef ik er minder aandacht aan en vraag liever directe korting bij grotere aankopen. Zo houden we elkaar mooi in balans.

    1. Ik heb er ook weer zin in. Eindhoven was leuk inderdaad.

      Kortingen op grotere aankopen schiet inderdaad beter op, maar dit kon ik niet laten liggen 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.